Vänlighetens makt och magi

vanlighet-header

Fler och fler vaknar upp till insikten att genuin och äkta vänlighet skänker makt och magi i livet medan ovänlighet förr eller senare leder till problem och svårigheter. Hur kan Healingkoden hjälpa oss med detta?

Vänlighet är ett val och en akt som vi kan välja om och om igen. Men även när vi väljer att vara medvetna och bemöda oss om att visa vänlighet kan det hända att vi till synes oskyldigt och oförklarligt blir utsatta för ovänligt, otrevligt, aggressivt beteende eller blir uteslutna ur gemenskaper.

Det är lätt att se sig som ett offer när det sker. Jag väljer att i stället se det som en välsignelse, en ny möjlighet att läka djupt begravda sår som bubblat upp till ytan. Triggade genom spegling av en situation eller person som just då matchar det sår inom mig som vill läkas. Genast försvinner offerkänslan och jag kan göra något åt det.

T.ex. triggades jag igång för en tid sedan när en god vän nonchalerade ett kontaktförsök från min sida. Mitt ego malde på om ovänlighet och gamla sår kring att bli utesluten och att inte få vara med kom upp till ytan. Egot vill gärna svara med samma mynt och peta i sår men mitt högre jag varnade mig, jag sansade mig, stannade upp och lät mitt sår komma till tals. Sedan gjorde jag  en Healingkod för det. Efteråt kände jag mig återigen lugn och fridfull inombords och kunde i stället skicka vänliga kärleksfulla mentala leenden till personen.  Var och en har sin egen agenda och sina egna val att leva med, vilket jag inte har en aning om vilka de är. Vänlighet och Kärlek är allomfattande och icke uteslutande i alla situationer oavsett.

 

Såhär definierar jag ovänlighet

  • Aggressivt bemötande, fysiskt, verbalt eller mentalt
  • Elakhet, att göra eller vilja andra illa, fysiskt eller själsligt
  • Uteslutande, vilket kan betyda allt från grov mobbing till småsaker som att  nonchalera eller  inte svara på tilltal
  • Otrevlighet i allmänhet

 

Såhär definierar jag vänlighet

  • Att se, höra, välkomna och innesluta allt och alla oavsett mina egna känslor och åsikter.
  • Att behandla allt och alla väl oavsett
  • Att se, höra, välkomna och innesluta mig själv oavsett

 

Med Healingkoden läker jag min offermentalitet, min utsatthet och mina sår
och i det kärleksfulla leendet manifesterar jag Vänlighet

smileandbekind

 

TIPS
Testa en månad att se, höra och välkomna allt och alla med ett vänligt leende oavsett – och se vad som händer inom dig och i ditt liv!

 

Månadens grupp Healingkod handlar om Vänlighet. Om det kan du läsa mer här!

Ett stort varmt leende till dig min vän,
-Eva Karin

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *