Vad är Healingkoden?

Healing Circle of Light, Old female healer with hands open up surrounded by a white circle of color and white star light

Healingkoden är en självhjälpsmetod som påverkar och förbättrar hälsa, relationer och framgång genom att eliminera eller reducera medveten och omedveten stress i kroppen och själen från inre destruktiva bilder.

Healingkoden, LilyOnearth

Healingkoden är en energimedicinsk metod som med en serie handpositioner aktiverar olika energicenter i huvudregionen.

Tekniken används för läkning av underliggande orsaker till fysiska och psykiska problem.

Genom bön eller uttryck av önskning riktas den aktiverade energin från Healingkoden till det vi har som intention att läka.

 

När inre bilder transformeras från negativa till positiva kommer de övertygelser och programmeringar som är förbundna med dem att ändras av sig själv. Detta oavsett om vi är medvetna om dessa kopplingar eller ej. Eftersom kroppen är uppbyggd av energi blir följden en naturlig grund för självläkning.

Destruktiva inre bilder leder till felaktiga uppfattningar och orsakar felaktiga uppfattningar om fara. Detta är en sund reaktion när den inträffar under en kort stund för att undvika en farlig situation. Men när det förekommer upprepade gånger såsom stressreaktioner i det dagliga livet eller har blivit ett kroniskt tillstånd under en längre tid, kommer det sannolikt förr eller senare leda till olika typer av sjukdom och störningar.

Genom att duscha specifika energicentra på halsen och huvudet med energi från händer och fingertoppar påverkas hela kroppen och varje funktion som är involverad i ”fight or flight” mekanismen.

 

healingkoden, Alex LoydVill du veta mer rekommenderar jag boken ”Healingkoden” av Dr. Alex Loyd

Vid användande av speciella kombinationer och sekvenser av Healingkoden som testats fram (av en certifierad utövare) mot en viss fråga,  kan den helande energin riktas mot de specifika underliggande problemen och cellminnena.

Jag arbetar som Certifierad Healingkod Coach med sessioner via telefon eller Skype.  Med hjälp av individuella skräddarsydda Healingkoder hjälper jag människor förbättra sin hälsa, sina relationer och sin framgång genom att eliminera eller reducera stress från underliggande skadliga inre bilder, emotioner och övertygelser. Mer info om Healingkoden Coachning hittar du här…

Massor av kärlek!
-Eva Karin

Healingkoden Coachning

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *