OM

Hej och varmt välkommen!

Här hittar du information om Healingkoden och Healingkod Coachning.

I bloggen skriver jag ibland om mina personliga erfarenheter kring detta och om annat som jag tycker är viktigt och användbart för den självläkande processen.

Healingkoden är en självhjälps-metod som används för att läka orsaken till problem med hälsa, framgång och relationer oavsett om du är medvetna om dem eller ej. Med hjälp av Individuell Healingkod Coachning och skräddarsydda Healingkoder från en Certifierad KodCoach kan du få hjälp att gå djupare in i ditt undermedvetna och identifiera och transformera omedvetna skadliga cellminnen från livet, barndomen, födseln eller genetiskt nedärvda.

Jag erbjuder även shamansk healing samt olika let-go tekniker som EFT och Sedona metoden som redskap för spirituell hjälp till självhjälp.

 

OM MIG
Titel:
Livssurfare och ständig elev i livets och varandets skola
Huvudsyssla:
 Ljusbärare
Bisysslor: Kodcoach samt kors-kulturell ursprungs Shaman
Ålder:
64 år
Familj: Man, hund, två vuxna barn och barnbarn
Bor:
I ett gammalt hus  på landet i svenska urskogen
Favoritplats på jorden:
I trädgården, i skogen och på Österlens stränder
Tycker om:
att leva och dansa fram på vår vackra Jord i samklang med Alltet

 

UTBILDNING och ERFARENHET:
Certifierad Healingkod Coach. Diplomerad Läkeeurytmist från London School of Eurythmy och har arbetat med eurytmisk scenkonst, som eurytmilärare samt som läkeeurytmist. Utbildad textil- och keramikkonstnär från bl.a. Capellagården på Öland och har arbetat som frilans konstnär. Har arbetat med olika former av Energy Wellness och Healing sedan 80-talet. Clairvoyant sedan barndomen och kommunicerar med änglar, mästare, andliga guider och olika naturväsen. Mångårig erfarenhet av att driva familjeföretag, företagande och företagsutveckling.

 

Certifierad Healingkod Coach
Eva Karin Ringnér Förde
heal@lilyonearth.se

 

Hur uppkom Healingkoden?
Vad är Healingkoden?