Lucia – den Lysande

ljusbärare, Lucia, healingkoden, LilyOnEarthh

LJUSBÄRERSKAN

Idag är det Lucia dagen och jag tänker på helgonet som levde på Syrakusa Sicilien mellan åren 283-304. Varje år  påminner hon mig om att även i mörka tider bära ljuset med ödmjukhet och vördnad. Lucia betyder Ljusbärerskan eller Den Lysande. Hon visar mig att det  inre ljuset alltid kan skina, även när livet kan verka tungt och mörkt.

Tyvärr ser jag många som är riktigt stressade nu kring Advent, Lucia, skolavslutningar, Jul och Nyår som kommer tätt på varandra. Allt ska firas och allt och alla ska hinnas med.
Santa Lucia

Antingen är man stressad över krav kring umgängen med familj och vänner. Eller över att inte ha råd med julklappar, extra mat och allt annat som förväntas, Eller så kan man va stressad över ensamhet, att inte ha någon att fira med.

Jag har en vän som är så stressad och upp i varv att hon blir helt hysterisk om man föreslår något avstressande, som t.ex. koda, meditera, yoga, sitta still eller bara vara. För henne känns det som ytterligare ett krav bland alla andra. och hon upprepar för sig själv som ett mantra, att efter nyår då ska jag…

 

Men det är nu i juletider som vi behöver varva ner, koda och meditera extra mycket. Nu när vi inte har tid. Nu under den mest stressade tiden på året. Ju mindre vi har tid att koda, ju mer vi skjuter upp det till efter nyår, desto mer behöver vi faktiskt göra det nu. Inte sen! Nu!

Lucia kommer till oss i exakt rätt tid och säger ” Stanna upp, se ditt inre ljus, bär det så att det skiner!” Det kan vi inte göra när vi är stressade. Vi behöver stanna upp och vara stilla för att komma i kontakt med det.

Jag hoppas innerligt att du fått en stund av frid och stillhet idag och fått njuta av ljuset i mörkret. Både det yttre och det inre.

Låt ditt inre ljus skina!
Eva Karin

 

SÅ KAN BOTAR DU AKUT JUL-STRESS:
Det går att göra en Healingkod på sex minuter. Sex minuter tre-fyra gånger om dagen kan alla med några få undantag unna sig. Och det gör susen! Så lägg ifrån dig datorn eller mobilen och gör en Healingkod! Nu! Sex minuter! Om du måste, så lås in dig på toaletten för att få vara ifred. De sex minuterna du unnar dig på detta får du igen mångfaldigat.  Du kan använda den Allomfattande Healingkoden om du inte har en personlig skräddarsydd kod. Det viktiga är att du verkligen gör den och att du gör den dagligen. Flera korta stunder varje dag gör underverk.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *