KLIENT BERÄTTELSER

 

”Måste nämna, när jag gör Healingkoden så pirrar och sticker det i mitt huvud och jag känner ett motstånd mellan fingrarna och punkterna som som jag riktar mina fingrar mot. Det händer verkligen något. Underbart.”

 

”Det är fint med den eller de meditationsstunder varje dag som verkligen blir av eftersom man har ett program. Sov gott efteråt när jag gjort dem på kvällen och kände mig skön inombords och redo för en ny dag när jag gjort dem på morgonen. Eva Karin är inkännande och har imponerat på mig med sin förmåga att läsa av vad jag känner och behöver. Hon formulerade på ett bra sätt det jag kände men inte kunde sätta ord på eller sammanfatta själv. Jag har fullt förtroende för Eva Karin och är glad att jag tog chansen att göra Healingkoderna med henne. Tack Eva Karin!”

 

Om MS (MULTIPEL SKLEROS)
”Jag sökte i första hand för MS som jag hade olika sviter av. Under tiden blev jag uppmärksam på att min livslust, energi och glädje var borta. Jag kände mig konstant totalt stressad (även när jag skulle göra trevliga/roliga saker) och kände misstro till mig själv i allt jag behövde göra. Skrattade aldrig från hjärtat, som jag gjorde tidigare i mitt liv. Upplevde att jag ofta var negativ och pikande, särskilt mot mina barn. Efter att ha gjort två omgånger av avancerade Healingkoder upplever jag en klar förbättring på både socialt (tror mera på mig själv, glädje livslust, pikar inte så mycket), mentalt (nyfikenhet) och fysiskt plan, även sinnesmäsigt (vidgat lyssnande vid musik, nyanser av färger i natur och konst). Jag har oftast hållit på med varje kod en längre tid då jag vet att jag bara får gjort dem morgon och kväll. Jag märker att jag har kvar saker att arbeta med och kommer att fortsätta arbeta med Healingkoderna
1. Jag har fått livsglädje och energi tillbaka. Känner mig inte lika stressad och tror mera på mig själv

2. Mina MS symptom har minskat drastiskt. Inte lika trött, har fått bättre minne och känslan har kommit tillbaka.
3. Jag ser/upplever på ett nytt sätt, både natur (färger, nyanser, former), människor (mer nyanserat- inte lika dömande) och upplevelser/händelser (kan bättre se även ”negativa upplevelser” som något jag kan lära av mycket snabbare).
Jag har tyckt mycket om att ha dig som Healingkod-guide, för att du är så lyssnande/inkännande och du kan på både subtila och mera konkret ingående sätt komma med förslag, hänvisningar och idéer, (även sådana som ligger utanför Healingkoderna) som bidrar till framåtskridande i min process, att leva min fulla potential.”

 

 Om STRESS, MAGPROBLEM, TICS och SÖMNSVÅRIGHETER
”Healingkoderna har hjälpt mig otroligt mycket! Under en period så hade jag väldigt mycket stress i min mage. Det påverkade hela min vardag, jag fick tänka mycket på djupandning och hålla en hand på magen. När Eva Karin tog fram koder för det problemet visade det sig att det hade att göra med mina föräldrars skilsmässa. Att det var minnen ifrån den som skapade stressen. Efter att ha kört koder i ca 2 veckor så försvann stress problemen helt och har inte kommit tillbaka sen dess.
Sen berättade jag att jag har problem med Tics. Det kändes som jag hade obehagliga energier på ryggen och när jag har mycket kläder på mig eller kör bil så får jag som ryckningar i axel och rygg. Då Eva Karin kopplade upp sig mot mig kom det fram att det härstammar ifrån foster tiden, yttre störande energier under den tiden.Jag körde healingkoder för mina Tics problem och efter 2 omgångar med koder ca 20 dagar så har mina problem minskat med 90% vilket har varit jätte befriande. Energistörningarna på ryggen har nu försvunnit.
Det 3e problemet vi fokuserade på var mina sömnproblem som jag haft så länge jag kan komma ihåg. Jag har ofta svårt att somna, sover ganska oroligt under natten och känner mig aldrig utvilad. Det visade sig att även det problemet kommer ifrån foster tiden. Yttre ovänliga energier som störde. Samt känslan att lämna det gudomliga och träda in i den materiella världen. Efter att ha kört Healing koder i 10 dagar så blev mina sömnproblem 80% bättre. Jag sover nu hela nätter och känner mig mer utvilad.
Jag har nu fått nya koder och ser med spänning fram emot vad dom kan uträtta.
Samtidigt som Koderna hjälper mig mot mina problem jag haft så gillar jag verkligen att ”köra” dom. Det blir en jättefin meditations stund med otroligt starka energier. Koderna jag har fått har bara blivit starkare och starkare och det är en underbar upplevelse när jag använder dom. Under tiden när jag hade problem i mitt förhållande så blev dom en ljuspunkt i vardagen som hjälpte mig att få klarhet och lugn.
Jag rekommenderar verkligen Eva Karin och Healingkoderna av hela mitt hjärta. Eva Karin är en mycket varm Kvinna som har varit mycket förstående och det har varit lätt och mycket trevligt att jobba med henne.”
– Oskar Johansson

 

 Om MAGPROBLEM och TINNITUS:
”Jag har gjort individuella Healingkoder med Eva Karin under 8 veckor och under den tiden haft 5 konsultationer. När jag började var jag väldigt stressad, hade problem med uppblåst mage och jobbig tinnitus i vänster öra. Vi riktade in oss på känslor av frustration, otålighet, otrygghet från barndomen och ett generationsminne kopplat till dessa problem. Nu efter 8 veckor känner jag mig lugnare och mer harmonisk. Magproblemen och tinnitusen har minskat med ungefär 70% och de stör mig inte längre lika mycket.Jag älskar att göra Healingkoderna och det känns bra att veta att jag nu har detta verktyg som jag kan använda vad som än skulle hända i livet.”
                                                 – Maya Nestorov, hälsoinspiratör och bloggare http://rawness.se/blogg/oslagbarhalsa

 

Om ORO och RELATIONSPROBLEM efter SKILSMÄSSA
”Jag har fått tre Healingkodkonsultationer av Eva Karin. Problemen jag ville ha hjälp med var oron för mina två barn. Vi fokuserade på att förlösa känslor och minnen av sorg, saknad, maktlöshet, svek, ledsenhet, olycklighet och frustration. Det har alltid känts skönt att göra koderna, särskilt fridsamt när jag kodar innan jag går och lägger mig. Nu efter fem veckor med individuella koder upplever jag att jag har en starkare relation med båda barnen, känner mig lugn när jag tänker på att mina barn kommer ta ansvar för och konsekvenserna av sitt handlande nu och i framtiden samt är mer säker i min föräldraroll. Jag är tydligare i min kommunikation med mina barn.”

 

Om FRAMTIDSORO:
”Mina problem när jag började var magbesvär från ett trauma av en tarmparasit, oro, stress och frustration inför framtiden och vad som ska hända. Att inte komma fram när alla andra gör det. Nu efter 4 konsultationer och 8 veckor av individuella Healingkoder upplever jag att oro och frustration för framtiden och inte komma dit jag vill är avsevärt mycket bättre, jag känner mig positiv med känslan av att allt kommer lösa sig vilket är en befriande känsla. Eva Karin har varit en jättefin coach, hon har en lugn och harmonisk dialog med en dedicerad inställning att se problemen och skräddarsy ett individuellt program efter varje samtal. Bra uppföljning och genomgång av healingkoderna.”

 

”Medan jag gör Healingkoderna känns det som ett samtal mellan mitt Högre Jag/min själ och mitt Jag i livet & världen. I Healingkod-Coachningen har jag känt mig sedd med ren kärlek & acceptans och det har förstärkt tilliten och tilltron till min egen läkeförmåga.”
-Ulla Lindgren, Livsinspiratör