1-11-1

ny kraft, omprogrammering av det undermedvetna

NYTT ÅR – NY SIKT – NY KRAFT

Crazy and powerful day??? Idag har vi dagen 1/11/1 ur numerologisk synvinkel. Året är 1, månaden 1 och dagen 11. Siffran 1 står för nystart och ny kraft! Flera av samma siffror i rad förstärker kraften och ses som mästarsiffror.

Kanske dags för ny vy och ny kraft? Ja tack säger jag och bugar och bockar. Vad säger du? Hur som helst, det får mig att reflektera över hur Healingkoden kan hjälpa till med det. Om du är nyfiken. läs vidare…

 

Dags för ny kraft och ny sikt! Även när underliggande cellminnen blivit läkta med hjälp av Healingkoder kan vi fortsätta i gamla vanor utan att utnyttja våra nya möjligheter. Är du uppmärksam på när det är dags att skifta från läkning till kraft och ny programmering?

Jag kommer att tänka på det klassiska det psykologiska experimentet som utfördes i ett fiskakvarium. Man satte in en glasvägg som fiskarna inte kunde simma förbi och på andra sidan lockade man med mat.

omprogrammering med Healingkoden

Fisken som ville fram till maten blev stoppad av den osynliga väggen gång på gång och till slut gav den upp, slutade att simma mot maten bakom glasrutan. När man sen efter ett tag tog bort den osynliga barriären och lät fisken simma fritt igen fortsatte den ändå att stanna på det tidigare avgränsade området.

Man kan likna den osynliga glasväggen med omedvetna undermedvetna negativa cellminnen. Och Healingkoden som ett verktyg att avlägsna dem med.

Hur ofta checkar du ifall den osynliga barriären finns kvar eller är borta, när du gör Healingkoderna? För även när underliggande cellminnen blivit läkta kan vi fortsätta i gamla vanor utan att utnyttja de nya möjligheterna. Gamla destruktiva mönster kan sitta kvar som vanor eller som inprogrammerade föreställningar även när de inte längre behövs.

Certifierade Healingkod Coacher kan testa när det är dags att byta inriktning och använda Healingkoderna för omprogrammering och ny kraft. Men hur kan du göra själv på egen hand? Hur kan du veta?

TIPS FÖR NY KRAFT:

  1. Innan du börjar: Identifierat negativa emotioner och minnen kopplat till ditt specifika problem och graderar deras intensitet från 0-10. Håller koll på hur dessa känslor och minnen förändras inom dig efterhand som du kodar.
  2. Under tiden du kodar: När du inte längre upplever något upprörande eller negativt, när din gradering av intensiteten har kommit ner till 0 – då är cellminnet förmodligen läkt (om du är helt ärlig mot dig själv). Hur lång tid detta tar är individuellt och beror på många olika faktorer, det kan ta allt från en dag till flera år. Men när det är läkt är det läkt och borta för alltid på den nivån och det planet som du riktat dig till.
  3. Om problemet inte börjat lösa sig efter det: Upplever du att ditt problem inte blivit bättre inom ett par veckor efter att alla negativa emotioner kring det försvunnit, kan det bero på två olika saker:
    1)  Antingen har du fastnat i ett skadligt mönster och då kan du i stället
    använda Healingkoden för omprogrammering och ny kraft.
    2)  Eller så finns det fler, djupare lager och dimensioner av ditt problem som kanske ligger djupare i det undermedvetna. Om du inte hittar dem på egen hand kan du vända dig till en Certifierad Healingkod Coach för hjälp.

Önskar dig massor av ny kraft och nya möjligheter!
©LilyOnEarth

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *