Hur uppkom Healingkoden?

gul-lotus-2400x720

”Healingkoden är en metod för att uppnå kärleksfulla relationer, hälsa, inre frid och framgång, vilken jag 2001 fick som gåva från Gud”, säger Dr. Alex Loyd i sin internationella bästsäljare ”Healingkoden”.

Upptäckten av metoden som kallas Healingkoden ©, föregicks av tolv års förtvivlan – sorg, depression, frustration, ouppnådda mål och känslor av hjälplöshet.

healingkoden, Alex LoydStrax efter att Dr. Alex Loyd, Healingkodens upphovsman, gift sig lyckligt med sin Tracy 1986 drabbades hans fru av allvarlig klinisk depression. Det visade sig att flera av hennes släktingar hade lidit av denna sjukdom och en del även tagit sina egna liv. Äktenskapslyckan förändrades snabbt på grund av detta och blev till kaotisk hopplös förtvivlan.

Tracy, berättar Dr.Alex, var hårt drabbad, grät över minsta småsak, tröst-åt, låste ofta in sig i sovrummet och önskade dö. Deras liv påverkades drastiskt och svårigheterna pressade dem många gånger till bristningsgränsen.

Under dessa hårda år av prövning testade de allt de kom över. Samtalsterapi, rådgivning, vitaminer, mineraler, örter, bön och olika alternativa metoder för att frigöra känslor m.m. Men ingenting hjälpte i grunden.

Trots det fortsatte Alex ihärdigt att söka för att hitta en lösning på problemet. Han tog sig igenom två doktorander, ett oräkneligt antal kurser, seminarier och böcker i sin desperation men fann fortfarande ingen lösning.

De antidepressiva mediciner som Tracy tvingades ta under denna perioden gav henne obehagliga biverkningar. Bl.a. kunde hon skrikande och nedblodad väcka sig själv och Alex mitt i natten efter att hon under sömnen rivit sig själv så hårt att blodet rann över lakanen.

Först efter tolv år tog eländet för familjen Loyd äntligen slut. Det var 2001 när Alex arbetade som psykolog och hade varit på ett seminarium i Los Angeles. Under väntan på flyget fick han ett telefonsamtal från Tracy som mådde akut dåligt. Hon var ensam hemma med deras sex-årige son och Alex befann sig tusentals mil bort. Jag kan bara föreställa mig den oro han fick utstå timmarna innan han var hemma igen.

Under flygturen blev han tvungen att stänga av mobilen och i sin oro visste han inget annat råd än att be. Det var då som metoden vilken han senare kom att kalla Healingkoden© föddes.

Alex beskriver det som att metoden laddades ner av Gud genom hans tankar och hans hjärta. Han såg den inom sig som på en tv skärm där han läste ett utkast till ett system som kunde läka den verkliga orsaken till livets alla problem genom korrigering av felaktiga undermedvetna programmeringar. Han skrev och skrev tills han fick kramp i handen och hann knappt få med allt han såg och upplevde.

Så snart han kom hem började de använda metoden på Tracy och hennes symtom försvann mirakulöst på 45 minuter. Efter denna första gången kom symptomen visserligen tillbaka, men efter daglig användning under tre veckor var de helt försvunna och depression borta för gott. Och efter det har den aldrig kommit tillbaka.

Nu fick familjen äntligen tillbaka ett normalt liv med lugn, ro och livsglädje. Tracy bytte namn till Hope eftersom hon kände sig som en ny person, inte längre hopplös och uppgiven.

Tack vare Tracy´s eller Hope´s depression, Alex envisa sökande efter en lösning och djupa övertygelse om att finna den, finns nu metoden tillgänglig för alla som önskar läka orsakerna till problem med hälsa, framgång eller relationer och som är öppna för att prova.

Tusentals tacksamma människor har genom åren hört av sig till Dr. Alex Loyd och till The Healing Codes © för att berätta hur Healingkoden hjälpt dem. En del av dessa berättelser kan du läsa här  ”TheHealingCodes Success Stories”
Genom upplevelser hos mig själv, vänner, nära och kära samt från min praktik kan jag bara nicka, instämma och känna stor ödmjuk tacksamhet.
Här kan du läsa mer på Dr.Alex Loyds egen hemsida

– Eva Karin

Healingkoden Coachning

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *